Witam!
Chciałbym dołożyć do swojego Szkodnika, lampy przeciwmgielne. Z tego co już wiem, konieczna jest wymiana włącznika świateł, no i jest brak odpowiedniej instalacji do takich świateł.
Teraz pytanie, co oprócz odpowiedniego włącznika jest mi potrzebne i jak takie coś mam szukać? Fajnie by było też wiedzieć kto w Trójmieście może mi tą drobną przeróbkę zrobić.
Na codzień:
Skoda Octavia 1.9 TDI 90KM ALH 2004' Hatchback
Od czasu do czasu:
Fiat Palio Weekend 1.6V 101KM
Ford Mondeo MK4 TDCI 140KM Hatchback
Ford Mondeo MK1 1.6 90KM Kombi
Audi A6 C6 2.0 TDI 140KM Automat Sedan
bryndzel, lampy przednie musisz zmienic. Poźniej dodać kabelki do wiazki, przełcznik itd. Nie wiem czy nie szybciej i prościej zrobić to na osobnym włączniku. Ale wybór nalezy do Ciebie.......choć moze najpierw przejdz sie 01 na halogenach i po tym ocenisz czy warto zakladac......
piotrek_os, a nie można halogenów tych w montowanych w zderzaku założyć, zamiast zmieniać lampy?
Na codzień:
Skoda Octavia 1.9 TDI 90KM ALH 2004' Hatchback
Od czasu do czasu:
Fiat Palio Weekend 1.6V 101KM
Ford Mondeo MK4 TDCI 140KM Hatchback
Ford Mondeo MK1 1.6 90KM Kombi
Audi A6 C6 2.0 TDI 140KM Automat Sedan
Jakbys mial benzyne albo w swoim dieslu zalozonego FMICA to mozna by bylo wsadzic w zderzak te halogeny z OII przed FL w zderzak - widzialem takie cos i nawet to jakos sensownie wyglada mimo, ze jakies nienaturalnie duze wydaja sie byc
P.S. Jak zmieniac lampy to na xenon a nie dalej na halogen
bryndzel, - maicroft juz Ci odpowiedział. ja z praktycznego podejscia do sprawy....to o halogenach zapomniałem, ze mam odkiedy mam xenonki - i to Ci radze załozyc W 01 halogeny w zderzakach....to jakby du....wypiał - takie moje zdanie :szeroki_usmiech
Komentarz